Varetransport

Vaktmestertjenestransportter Hønefoss har de siste årene stått for all utkjøring av varer for Power Hønefoss. Vi leverer, og monterer vaskemaskiner, tørketromler, komfyrer, TV’er og mye mer. I tillegg har vi de siste årene også hatt utkjøring av varer også for JYSK og Bohus. Her tar vi også på oss montering av møbler som en tilleggstjeneste.

Varetransport-biten er organisert med egne sjåfører som har egen kontaktinfo:

Telefon 32 17 87 00
e-post: transport@3500.no

Leveringsvilkår for varetransport

Det forutsettes at det er kjørbar vei helt frem til leveringsstedet. Det må ikke være gjengrodd, så grener og kvister tar inn i bilen. Om vinteren skal det være brøytet og strødd forsvarlig, så det ikke kan oppstå skade.

Kunde plikter å være tilgjengelig på telefon for avtale om hjemlevering. Om kunden ikke kan ta imot varen innenfor normal arbeidstid (09-17) kan varen settes igjen i garasje eller terrasse der dette er mulig, på kundens eget ansvar og risiko.

Ved hjemtransport leveres varene normalt på gateplan dersom ikke annet er avtalt. Normale leveringsvilkår tilsier at varen leveres innenfor første låsbare dør. Det forutsettes at heis er tilgjengelig ved levering i høyere etasjer. Kunden er selv ansvarlig for å undersøke og sikre på forhånd at varene går inn gjennom dører, heiser, trappeoppganger etc. Dersom varen av denne eller andre årsaker på kundens side ikke kan leveres på adressen er varen kundens ansvar.

Transportør kan ikke lastes for skade som oppstår på kundens eiendom, med mindre skaden skyldes uaktsomhet fra transportørens side.

Utpakking og montering ved hjemtransport

Kunden besørger selv utpakking og eventuell montering av produkt. Dette kan utføres som en tjeneste mot pristillegg, og må i så fall avtales før levering. Emballasje tas ikke med tilbake dersom dette ikke er avtalt på forhånd og betalt for.

Power tilbyr tjenestene «Levering til anvist plass», «Klar til bruk hvitevare» og «Klar til bruk TV».
Dette er tjenester som må være avtalt på forhånd, og betalt i varehuset.